Friday, January 01, 2010

AyId dh BaLek U - xbesh :(

Salam als...

Erm..time post n3 nih hati xbesh sgt..coz mood sedey :(...adik aku Farid a.k.a Ayid dh pn balik k U..smster breake dh abis...klu nk dibndingkn adik2 aku yg len..ayid ni la yg paling happening act..dia ni len skit pangai...manje ngade2 sket ngn aku..dh beso pnjg pn nk ngendeng2 lg ngn aku..kdg2 tdo ats ribe aku la..n suke brcerite itu ini ngn aku..n yg wt dia len dr yg len..pemikiran dia yg..tah la eh..xtaw nk ckp cemana..kdg2 over ikut pale otak dia..kdg2 leh pakai gk..klu korg view blog dia..korg nilai sndiri la..puitis xleh blah punye type..tah mane dia blajar bahsa2 sstera tggi tu..pdhal dia bukn budk kelas sastera pn..wt blog ngalahkn blogger femes (3 blog dia wt)..tp yg aku link tu la pling menarik pd aku..pepn mmg riuh la pndek kata..kecuali bile dia tdo..(adlh agk mengerikn bile dia tdo kerana leh tdo selama 12jm tanpa sedr..- mcm myt idup jek aku tgk..kiskiskis)

Pasneh xde dh org nk komen2 msakan aku :(.adik aku yg sorg ni suke memsk mse skool dlu, n aku pnh plan ngn dia suh dia amik course bakery cz aku plan nk buka bsnes kedai kek n pastry ngn dia..so mmg dia ade apply course tu.alih2 ditawarkn kursus MassCom..tp mmg sesuwai gk course tu ngn dia yg ala2 bapak menteri bile berhujah tu..heheh...n xleh dh nk brtekak ngn dia time dia kutuk2 blog aku..nk cte itu ini psl idea2 yg tah pape...kasi aku tmbh bengang bile aku tgh badmud ngn pangai ala2 setan gondol..kihkihkih...hurmm..Ahad ni Farhan a.k.a An plak blik hostel...sunyi sepi la umh aku bile 2org ni xde...tggl la adik aku yg bgsu tu wif my mum n dad...ramai2 ank mk ayh aku pn (7 org sumenye)..bile dh beso..sunyi gk umh aku tu..

So siang td..awl2 pg Jumaat aku g la antor dia kt stesen bas Express SP. dia brtolak trus k umh abg  aku d JB dlu coz b4 smster breake ritu dia port brg2 kt umh abg aku tuh..so pg esok (Sabtu) abg aku anto dia balik u dia kt melaka (UiTM Melaka)..nyway..study elok2 ye Ayid..jgn hmpakan harapan family k... :)) ..akk syg ayid taw.. :))


Ni la adik aku c Farid..


cayunk adik akak nih..wendu r psneh.. :(


Ayid ngn An..


..SANI Exp yg tgh femes skunk ;)..sje2 posing depn knter tmpg glemer..pdhal dia naik bas kompeni len..kiskiskis..

 P/S : tiket bas skunk gile mahal weh..nak2 perjalanan blah siang..mntg2 org dh takut nek bs lewt mlm..amik kesempatan dorg ni..tiket bas adik aku k Jb..kul 10 a.m..RM70.00..huh..baik nek AirAsia klu gni..ade sape2 kje syarikat bas expres x?..tlg jwb sat pesaipa mahai sgt neh?

4 comments:

Farid Ahmad said...

HUhuhu...
Actually Mualaf xkna banned.....
but dpa kata ia di 'simpan', IDK, y?
but lil bit jelez bla xbley join uols....
pg2 kna bgun awl...then naik bus buduh tu!
dahla mkn kat kdai yg confius...
huhuhu...for ur information...
thats is the most idiot day in my ife, ever....i think....
hp ilg....munth dlm bus...
prut kosong, maybe....
wargh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Farid Ahmad said...

actualy...i LUV ur blog!
its nice...with new image...
n the most touching part in ur blog is....
the latest one.when u said u'll miss me...
herm, s a human, im touchg tooo....
btw, im appreciate that....
s a payment,I LOVE U!!!!

awek_utara said...

hukhukhuk...sedeynye adik akak nehh..muntah2 dlm bas?..erkkk..pesl?..sbb mkn kt kdai yg confius tu erh?..jnji ayid..pasneh xbwk dh mkn kt ctu..tobat x p dh k..ari ni cane..sihat?...rindunye...

Farid Ahmad said...

okay...
Alhamdulillah....