Sunday, January 03, 2010

An bAliK HosTeL :((

Salam..

Samat ari mggu sumer...esok budk2 sumer dh start skool..yg duk negeri blah utara n timur mcm aku nih...arini dh mule skolah..so arini, adik Nurul dh start Form 1..harap2 dia okey la ngn skolah dia..lgpn kwn2 dia ramai..ye la..skool kt ngn umh..g balik jln kaki ramai2 ngn kengkwn dia..no hal punye la dik kn :)

Jumaat ritu aku cte psl Ayid balik U kn?..ni nk cte psl An plak..An ni skool kt sek. Men. Teknik Gerik (SEMETRIK), Electrical Eng...(same course ngn K. Ina dia)..memndgkn Gerik ni kt Perak, so skool start ari senin..so siang td aku folo g ngntor dia balik hostel..mnjang jek akak dia folow anto kn..suker jek bab jenjalan ni ..(ohyer..aku amik cuti ari ni sbb nk anto An..)..

Hurmm..brtmbh2 la sunyi umah aku weh..uwarghhh..ayid xde, an xde..mmg ilang terus r mood memasak aku pasneh..aku ni msk ikut mood..n mood aku hanya ada bile ade ramai adik2 kt umh..sbb tu korg leh tgk n3 msk aku b4 this..pasneh aku msk yg ado jek la..xde dh spesel2..tgu jek dorg balik cuti nanti bru ade balik n3 mknn..

Cte skit psl An..An ni very da slumber person..sempoi, cool, xbanyak kerenah, suke mkn, suke jalan2..salah sorg adik aku yg pndai wt lawak slumber, very da cute n hensem (muka ala2 babyface jek gtew), ringan tulang (ayid pemals sket, ngehngehngeh- mahap ye yid ;P )..tp tahap kedegilan lebey kurg jek ngn ayid..n so far myb ank kesayangan ayh aku coz dia dengar ckp ayh aku..(first child yg dpt henpon dr ayh, yg len2 jgn hrp, bli sndiri lorh)..so far xdemand, xkish cmno pn..brand ke..x brand k..klu aku beli pape kt dia, xde komplen2, mkn pn xmemilih..dia no hal..so far he is anak yg menyenangkn mak n ayh n kakaknye...heheh..syg adik akak :))..


ontheway balik asrama


hp yg dia bli sndiri, yg ayh aku bli xbrani bwk, tkut kna rampas, so tggl kt umh


sebelum brtolak balik.. :0..pesl eh adik2 aku sume tggi dr aku..iskk2..ni bru form 5..

p/s :..terase mcm nk wt n3 psl sibling aku lorh..nanti r bile2 free..nk letak 1-1 psl dorg ;)..

3 comments:

KILA said...

sayang betoi kakak nih ngan adik2 dia yer.. orang ada adik..kite takde..huwaaaa!!!!

awek_utara said...

>> k.kila..hehehhe...adik2 le jantung hati sye taw...kiskiskis..

Farid Ahmad said...

Misz KILA: Kami sbg adik2nya pun hy mampu bsyukur...huhuhuhu...

Kak T: Till ur last breath, ya?